Konserwa z wieprzowiny i drobiu – 100% mięsa i przyprawy , bez konserwantów
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Naturalna konserwa mięsna stworzona z najwyższej jakości mięsa wieprzowego i drobiowego. Idealna dla osób, które cenią czysty skład, tradycyjny smak i zdrowe odżywianie. Nasz produkt zawiera tylko mięso i naturalne przyprawy – bez dodatku konserwantów, wzmacniaczy smaku, sztucznych aromatów czy zbędnych dodatków. Ta konserwa to smak domowej kuchni zamknięty w wygodnej puszce. Doskonała alternatywa dla przetworzonej żywności – sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i w sytuacjach awaryjnych.
Dlaczego warto?
100% naturalnych składników, bez glutenu, bez chemii, bez E-dodatków. Idealna na kanapki, do dań obiadowych, w podróż lub na biwak. Długi termin przydatności – bez potrzeby chłodzenia.
KONSERWA WIEPRZOWO-DROBIOWA STERYLIZOWANA BEZ KONSERWANTÓW
Składniki: Mięso wieprzowe 70%, mięso drobiowe 30%, sól, przyprawy naturalne.
BEZ KONSERWANTÓW
Kraj pochodzenia mięsa drobiowego i wieprzowego – POLSKA.
Przechowywać w temp. 0°C-18°C
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Najlepiej spożyć w ciągu półtora roku od daty produkcji.
Zawartość netto: 300 g
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 188 kcal |
Tłuszcz | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,9 g |
Węglowodany | 1,7 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,5 g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne) po weryfikacji czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Grzegorz
Bardzo dobra konserwa. Polecam.
Agata Pietrakowski
Znakomity produkt. Porownywalam z innymi konserwami ekologicznymi. Konserwa od Pana Kudlinskiego jest naprawde znakomita. Mam nadzieje ze utrzyma sie na tym poziomie na stale.
Majk
Smaczna konserwa, cana może i duża ale warto, polecam serdecznie
wincent
Konserwa smaczna ostatnio jadłem coś tak dobrego w 1982 r
Renata
Konserwa bardzo smaczna obsługa bardzo miła
Agata
Wyglada super. Tylko dlaczego ma datę ważności 18miesiecy a byłam pewna ze to może kilka lat czekać? Ktoś mi powie?
admin
Każda konserwa, zgodnie z prawem, musi mieć podany jakiś termin ważności i w przypadku weku przetrwania jest to 18 miesięcy od daty produkcji. Jednak właściwie przechowywana może wytrzymać znacznie dłużej, bo kilka, kilkanaście lat - ważne, żeby nie była na słońcu ani w wilgoci (w tym przypadku, tak jak mówił Pan Adolf, wystarczy przetrzeć puszkę jakimś tłuszczem).
Piotr
Wygląda bobrze a smakuje za więcej ,super smak.takiej konserwy w sklepie nie można kupić, polecam
Marcin
Jedna konserwa ma 564 kcal, wystarczająco na jedną osobę, ale nie więcej.